Νταλάρας – μπιφτέκια: Η αιχμηρή απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη

Νταλάρας – μπιφτέκια: Η αιχμηρή απάντηση της Σοφίας Αρβανίτη

Η Σοφία Αρβανίτη ανταποκρίθηκε στα λόγια του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους σημερινούς καλλιτέχνες σε μια αντιπαράθεση γνώμης.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια επικεντρώθηκε στο θέμα αναφέροντας: “Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για επιβίωση είτε για επιπλέον εισόδημα, ενώ κάποιοι λαμβάνουν και επιχορηγήσεις για συναυλίες. Επίσης, τόνισε ότι η αλήθεια φαίνεται στις ζωντανές εμφανίσεις και πως είναι θέμα παιδείας. Επίσης, ανέφερε ότι δεν έχει να πέσει λόγος σε αυτό το θέμα.

Οι δηλώσεις Νταλάρα για Ρέμο και Αργυρό

Ο Γιώργος Νταλάρας εξέφρασε τις απόψεις του για τους τραγουδιστές όπως ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αναφέροντας ότι οι νέοι καλλιτέχνες δεν θα αφήσουν το ίδιο ίχνος με τους παλαιότερους. Επίσης, κρίνοντας τις διαφημίσεις κάποιων καλλιτεχνών, ανέφερε πως αυτές βρίσκονται στα όρια του ‘καραγκοζιλίκιου’.

Η απάντηση από Ρέμο και Αργυρό

Ο Αντώνης Ρέμος αντιμετώπισε το θέμα με διακριτικότητα, δηλώνοντας πως δεν έχει περισσότερα να πει. Ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφεύγει να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, υποδεικνύοντας πως είναι απλώς ένας μικρός παράγοντας σε σχέση με τον τραγουδιστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ