Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32: Μεγάλη νίκη για τον μεγάλο Ολυμπιακό που προκρίθηκε για τον τελικό

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 39-32: Μεγάλη νίκη για τον μεγάλο Ολυμπιακό που προκρίθηκε για τον τελικό

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία, συνεχίζοντας να αντιπροσωπεύει τον ελληνικό αθλητισμό στην Ευρώπη! Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 39-32 την Φερεντσβάρος στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, προκρίνονται για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά την ισοπαλία στην Ουγγαρία, η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς επικράτησε στη ρεβάνς και θα διεκδικήσει το τρόπαιο ενάντια στην Μινάουρ Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία ή τη Βαλούρ Ρέικιαβικ από την Ισλανδία.

Αυτός είναι ο 42ος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού σε όλα τα ομαδικά σπορ του συλλόγου.

Ο Πετρούνιας έστειλε το μήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο και να προηγηθούν, με τρίο παικτών να ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα. Παρόλη την πίεση της Φερεντσβάρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να εξασφαλίσει τη νίκη.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό θα αναδειχθεί αύριο (28/4), καθώς διεξάγεται η ρεβάνς μεταξύ των Μινάουρ Μπάια Μάρε και της Βαλούρ Ρέικιαβικ.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάμπιτς): Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 5, Βίντα 2, Τζίμπουλας 1, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας 1, Σλίσκοβιτς 8, Δομπρής 2, Σμόκοτ, Πασσιάς 2, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα, Κάβτσιτς 6, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 10

ΦΕΡΕΝΤΒΑΡΟΣ (Παστόρ): Μπόγκναρ 5, Φούζι 5, Νάγκι 8, Ιμρε 2, Μπάλογκ 2, Πόρνταν, Ντεμπρετσένι 2, Μπόρμπελι, Γκιόρι, Μίκιτα 6, Φούλοπ, Σέπεσι, Μπουιντόσο, Κόβασιτς 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ