Καινούργιου: «Ήταν ανήθικο από πλευράς της, δεν μου ζήτησε συγγνώμη»

Καινούργιου: «Ήταν ανήθικο από πλευράς της, δεν μου ζήτησε συγγνώμη»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα γεγονότα με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα. Σε συνέντευξη στο «Happy Day», εξήγησε πως επέλεξε να μην αναφερθεί στο θέμα στη δική της εκπομπή για να διατηρήσει τον σεβασμό προς τον εαυτό της και τους τηλεθεατές. Εξέφρασε την ανησυχία της για τη συμπεριφορά της Δανάης και την έλλειψη επικοινωνίας και απολογίας προς εκείνη.

Η Κατερίνα εξήγησε ότι την ενόχλησε το γεγονός ότι η Δανάη δεν ζήτησε συγγνώμη για την κατάσταση. Επισήμανε την αρχή που της έχει μεταδώσει η μητέρα της για τον σεβασμό προς τις γυναίκες και τις σχέσεις. Ανέφερε επίσης την αντιδράσεις που δέχτηκε η Δανάη στα social media και εξέφρασε την επιθυμία της για μια ειλικρινή συγγνώμη από την πλευρά της.

Τον Φεβρουάριο, δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, που δείχνουν ερωτική σχέση μεταξύ τους. Παρά τις φήμες, κανένας δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τον ερωτικό δεσμό τους. Οι αναφορές για τη σχέση τους κυκλοφορούν από τις προηγούμενες ημέρες όταν τους είδαν μαζί σε διάφορες εξόδους στην πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ