Η Μπέσσυ Μάλφα μιλάει για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση: Ευχαριστιέται όταν της κάνουν πλάκα, νιώθει πως έχει μια εκλεκτή κυρία δίπλα του

Η Μπέσσυ Μάλφα μιλάει για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση: Ευχαριστιέται όταν της κάνουν πλάκα, νιώθει πως έχει μια εκλεκτή κυρία δίπλα του

Καθημερινά λέμε τη λέξη “Σ’αγαπώ”, συνεχίζει – Δείτε το βίντεο

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή “Δύο στις 10” το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Έκανε σχόλια όπως: “Πρέπει να θαυμάζεις τον άλλον για να παραμένεις ερωτευμένος μαζί του. Για να θαυμάζεις τον άλλον πρέπει να έχεις λύσει πολλά δικά σου προβλήματα”. Σχετικά με τον άντρα της, ανέφερε: “Τον θαυμάζω κυρίως ως ηθοποιό, που για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Τον θαυμάζω ως προσωπικότητα. Καθημερινά λέμε τη λέξη ‘Σ’αγαπώ’. Δεν ζηλεύει και δεν με πειράζει καθόλου. Με εμπιστεύεται και αυτό είναι όμορφο. Χαίρεται όταν της κάνουν πλάκα, γιατί νιώθει πως έχει μια εκλεκτή κυρία δίπλα του”.

Στη συνέντευξη, η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης σε ένα ατύχημα που είχε η πεθερά της στο παρελθόν. “Ήμασταν σε ένα ferry boat και η πεθερά μου είχε κατέβει από το αυτοκίνητό μας. Ένα αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και τη χτύπησε. Έπεσε η γυναίκα με το κεφάλι, επί τόπου μαύρισε, έτρεχαν αίματα”, αποκάλυψε. “Πήγαμε όλοι στην πεθερά μου να δούμε αν ζει, να την πάμε στο ασθενοφόρο. Η μητέρα μου κρατούσε τον μικρό μου γιο στην αγκαλιά της και ούρλιαζε γιατί φοβήθηκε για τη συμπεθέρα της, γιατί αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και οι γύρω, ειδικά ένας, όρμησε να μας δείρει γιατί η μητέρα μου ούρλιαζε και της έλεγε ‘σκάσε'”.

Στη συνέχεια, η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρει ότι το νεαρό που παραβίασε την πεθερά της, μπήκε στην καμπίνα του καπετάνιου και τον απέβαλαν. “Δεν έδειχνε. Ψάξαμε να τον βρούμε. Εγώ φώναζα: ‘Γιατί παραμένετε αμέτοχοι, δεν το είδατε;’. Νομίζω ότι δεν μιλούσαν από φόβο. Ο νεαρός αυτός έφυγε γιατί τρόμαξε. Τον βρήκαμε κάποια στιγμή και του είπαμε ‘Δε θέλουμε να σου ζητήσουμε χρήματα, θέλουμε να καταλάβεις ότι η δειλία δεν αντιμετωπίζει την ευθύνη σου'”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ