Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο από τη Fontana Di Trevi όπου ποζάρει με τον Βασίλη Μπισμπίκη, φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Το ζευγάρι απόλαυσε μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη, ξεφεύγοντας λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αντιμετώπισε προβλήματα υγείας πρόσφατα, με τη Δέσποινα Βανδή να είναι στο πλευρό του σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τη Δευτέρα (25/03) το βράδυ, μοιράστηκαν με τους followers τους ένα βίντεο με πλάνα τους και το τραγούδι τους ως πρωταγωνιστές!

Στα social media ανέβασαν ένα βραδινό βίντεο από τη Ρώμη όπου ποζάρουν τρυφερά μαζί, ενσωματώνοντας τις κινήσεις τους στους στίχους του τραγουδιού. Επίσης, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μια φωτογραφία από αυτό το ταξίδι, δείχνοντας τα φιλιά του ζευγαριού στην Piazza di Spagna με τη λεζάντα “Η αγάπη μου”. Εκείνη φιλά θερμά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στον ώμο.

vandi2

Το μυστηριώδες δαχτυλίδι

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα όπου φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο. Στις πρωινές εκπομπές της Τετάρτης (27/03) σχολιάστηκαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την εμπειρία τους στην Ιταλία.

Η Δέσποινα Βανδή είχε κοινοποιήσει ένα βίντεο από τη Fontana Di Trevi όπου φιγουράρει με το δαχτυλίδι στο χέρι της, ενώ πολλοί προέβαλαν υποθέσεις για το αν πρόκειται για ένα μονόπετρο ή κάτι άλλο συμβολικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ