Δανάη Μπάρκα στο γυμναστήριο: “Θεέ μου τι ζω;”

Δανάη Μπάρκα στο γυμναστήριο: “Θεέ μου τι ζω;”

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε ένα βίντεο από τη γυμναστική της στο TikTok, όπου αυτοσαρκάζεται για την προπόνησή της και αναρωτιέται “τι ζω;” και προσπαθεί ακόμη και να “δραπετεύσει”. Αν και δεν της αρέσει ιδιαίτερα η άσκηση, φαίνεται ότι περνάει καλά στο γυμναστήριο, όπως δείχνει το χιουμοριστικό βίντεο που κοινοποίησε.

Snapinsta.app 396782998 7042428702474628 3330137020022428866 n 1080

Δανάη Μπάρκα: Πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σε αυτόν τον λογαριασμό;

Στο βίντεό της, η Δανάη Μπάρκα αστειεύεται και αναφέρει λεζάντες όπως “Εδώ αναλύουμε τα προσωπικά μας για να μη βαριέμαι”, “πρώτη προσπάθεια απόδρασης” και “τώρα τελείωσα;”. Στη συνέχεια, γράφει “Θεέ μου τι ζω;! Μήπως να έρχεστε εκεί να τα λέμε να περνάει η ώρα; – (πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σε αυτόν τον λογαριασμό;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ)”.

@danaibarka__ Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκεί να τα λέμε να περνάει η ώρα;;😇😂✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ 😂) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness ♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka 🌻

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ