Χριστιάννα Κοντού My Style Rocks: Από το Playboy στο ριάλιτι μόδας

Χριστιάννα Κοντού My Style Rocks: Από το Playboy στο ριάλιτι μόδας

Η 25χρονη Χριστιάννα Κοντού κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όταν εμφανίστηκε στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Η Χριστιάννα, που γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και ζει πλέον μόνιμα στην Πρέβεζα, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι. Κατά την είσοδό της, υποδέχτηκε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, η οποία της ευχήθηκε “καλή αρχή”.

Ποια είναι η νέα παίκτρια

Η Χριστιάννα είναι 25 ετών και μένει μόνιμα στην Πρέβεζα. Έχει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ακολούθων στο Instagram, φτάνοντας τους 9.721. Μετακόμισε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2023 και αναλαμβάνει τη διαχείριση ενοικιαζόμενων βιλών που ανήκουν στην οικογένειά της. Έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα και τις πασαρέλες, από μικρή ξέρει να ράβει και να κεντάει. Έχοντας εργαστεί ως μοντέλο, έχει πραγματοποιήσει φωτογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας για την ιστοσελίδα του Playboy στις ΗΠΑ το 2022. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η Χριστιάννα δεν ενθουσιάζεται με την fast fashion και έχει στη ντουλάπα της ρούχα από σχεδιαστές όπως ο Galliano και ο Mc Queen. Αν και τα πηγαίνει καλά με τις γυναίκες, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα δεν έχει βρει φίλες, καθώς έχει παρατηρήσει ότι την κοιτάνε περίεργα. Είναι πεπεισμένη ότι το My Style Rocks είναι ο κατάλληλος χώρος γι’ αυτήν, διότι επιθυμεί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που ασχολούνται με τη μόδα.

nude 1 nude 4 nude 5 nude 6 nude 7

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ