Μπισμπίκης στην Τσιμτσιλή: «Θα απολαύσω τη ζωή και θα καλλιεργήσω τις επιθυμίες μου»

Μπισμπίκης στην Τσιμτσιλή: «Θα απολαύσω τη ζωή και θα καλλιεργήσω τις επιθυμίες μου»

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε για το “Happy Day”, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά “Σασμός” και για την αγάπη του για την Κρήτη. Αναφέρθηκε επίσης στο πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα και τον περιορισμό της προσωπικής του ζωής.

Ο Μπισμπίκης εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στη σειρά “Σασμός”, αποκαλύπτοντας ότι τον έπεισαν να αλλάξει γνώμη και να δεχτεί την πρόταση. Μίλησε επίσης για την αγάπη του για την Κρήτη και τα καλοκαίρια που περνάει εκεί. Ανέφερε ότι θεωρεί τους ανθρώπους της Κρήτης φανταστικούς και την κουλτούρα της νησιού συναρπαστική. Με μεγάλη ενθουσιασμό μοιράστηκε τη σκέψη να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη και αποκάλυψε ότι ψάχνει εδάφη για αυτό τον σκοπό, παρόλο που δεν έχει βρει ακόμα αυτό που τον ικανοποιεί.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα και την παρέμβαση και παρακολούθηση της προσωπικής του ζωής, ο Μπισμπίκης δήλωσε ότι τον ενοχλεί αργότερα, όμως δεν θα επιτρέψει να επηρεαστεί από αυτό. Παρατήρησε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζει και να κάνει ό,τι γουστάρει, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και αυτός.

Τελειώνοντας, ο Μπισμπίκης επισήμανε ότι η ζωή είναι για να απολαμβάνεται και να καλλιεργείς τις επιθυμίες σου, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Συμπερασματικά, δήλωσε: «Θα βγω, θα πιω, θα χορέψω και θα κάνω ό,τι θέλω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ