Αρναούτογλου – Πλούταρχος: Η ανταπόκριση του τραγουδιστή

Αρναούτογλου – Πλούταρχος: Η ανταπόκριση του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος απαντά στα λεγόμενα του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλω να πάω καλεσμένος, αλλά δεν με έχει καλέσει» – Δείτε το βίντεο

Τη δική του απάντηση στα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε χθες το βράδυ ο Γιάννης Πλούταρχος, σε συνέντευξη έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συγκεκριμένα, ο Αρναούτογλου είχε πει μεταξύ άλλων: «Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο».

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια, ο άνθρωπος μπορεί να μην θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».

ploutarxos 1

Η απάντηση του τραγουδιστή

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανταποκρίνεται λέγοντας: «Δεν έχει γίνει επίσημο κάλεσμα από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Γρηγόρης κάνει πλάκα, είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όταν με προσκαλέσει επίσημα, θα παρευρεθώ. Αντε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει καμία ένταση ανάμεσά μας. Τον έχω συναντήσει δύο φορές στη ζωή μου».

«Θα ήθελα πολύ να πάω στην εκπομπή του, αλλά δεν με έχει καλέσει ακόμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι όλα απλά αστεία από τον Γρηγόρη. Τον περιμένω στο μαγαζί του. Αν με καλέσει, θα είμαι εκεί. Ό,τι κι αν λέει, είναι αστεία. Γρηγόρη, τι κάνεις; Μας έχεις φέρει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ