Wakeskate σε πισίνα με υπερχείλιση και πτώση από τον 77ο όροφο ουρανοξύστη

Wakeskate σε πισίνα με υπερχείλιση και πτώση από τον 77ο όροφο ουρανοξύστη

Ένας Αμερικανός αθλητής κατάφερε ένα εντυπωσιακό κόλπο σε έναν ουρανοξύστη στο Ντουμπάι. Ο Μπράιαν Γκραμπ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει wakeskate στην πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο του Address Beach Resort, παρασύροντας από ένα ειδικά κατασκευασμένο drone. Αλλά το κόλπο δεν τελειώνει εδώ. Ο τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής wakeskate επιταχύνει μετά την πισίνα, ανεβαίνοντας σε μια ράμπα και εκτοξεύεται έξω από τον ουρανοξύστη 30 μέτρων, κόβοντας την ανάσα. Ευτυχώς, καταφέρνει να προσγειωθεί με ασφάλεια στην άμμο χρησιμοποιώντας ένα αλεξίπτωτο, παρέχοντας μια εντυπωσιακή εκπλήρωση στο όνειρό του.

Η εκπλήρωση του ονείρου

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Guardian, ο Μπράιαν εκτίμησε ότι αυτό το κόλπο ήταν ένα από τα όνειρά του εδώ και δέκα χρόνια. Έπρεπε να γίνει πιο εξοικειωμένος με το base jumping για να κατασκευαστεί ένα drone που θα μπορούσε να τον τραβήξει. Φτάνοντας στην τοποθεσία στο Ντουμπάι, κατόρθωσε να επιτύχει αυτό το απίθανο κόλπο με το wakeskate.

Πολλοί εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το εντυπωσιακό κόλπο. Κάποιος το χαρακτήρισε ως “άρρωστο” ενώ ένας άλλος το περιέγραψε ως “τρελό”, εκφράζοντας την ανατριχίλα του καθώς παρακολουθούσε την κατάβασή του από το κτίριο. Ο Μπράιαν, που είχε ξεκινήσει το base jumping το 2008, πρόσθεσε: “Να συνδυάσω δύο δραστηριότητες και να τις πάω σε νέα επίπεδα ήταν το καθαρό μου όνειρο. Κανείς προηγούμενος δεν είχε επιχειρήσει κάτι παρόμοιο, οπότε η υπέρβαση των ορίων μου με αυτόν τον τρόπο ήταν συναρπαστική εμπειρία”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ