Ο πρώην αναλυτής του Πενταγώνου και Αμερικανοί πιλότοι υποστηρίζουν την ύπαρξη εξωγήινων

Ο πρώην αναλυτής του Πενταγώνου και Αμερικανοί πιλότοι υποστηρίζουν την ύπαρξη εξωγήινων

Δύο πιλότοι του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και ένας πρώην αξιωματικός μυστικών υπηρεσιών, που εργάστηκαν στο Πεντάγωνο, δήλωσαν σε συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ότι υπάρχουν εξωγήινοι και τ αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια. Οι μάρτυρες παρείχαν μαρτυρίες για την ύπαρξη τεχνολογίας που υπερβαίνει τη γνωστή ανθρώπινη τεχνολογία. Ωστόσο, το Πεντάγωνο διαψεύδει τις ισχυρίσεις και λέει ότι δεν υπάρχουν επαληθεύσιμες πληροφορίες για την ύπαρξη εξωγήινων προγραμμάτων.

Οι μάρτυρες επισήμαναν ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν κατάλληλο σύστημα αναφοράς για θεάσεις UFO και πως οι πιλότοι φοβούνται να κάνουν αναφορές γιατί μπορεί να στιγματιστούν. Ένας από τους πιλότους ανέφερε την εμπειρία του με ένα UFO το 2014, ενώ ο άλλος περιέγραψε ένα περιστατικό το 2004. Ο πρώην αξιωματικός ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει συλλέξει συντρίμμια UFO και προσπαθεί να ανακτήσει την τεχνολογία τους. Το Πεντάγωνο διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες.

Οι μάρτυρες επεσήμαναν επίσης ότι η ύπαρξη εξωγήινων αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια και ότι ο αμερικανικός λαός έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τι συμβαίνει στους ουρανούς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ