Τραγωδία με Ferrari και Lamborghini: Ανακάτεψαν ένα camper van, σοκαριστικό βίντεο

Τραγωδία με Ferrari και Lamborghini: Ανακάτεψαν ένα camper van, σοκαριστικό βίντεο

Μια τραγωδία συνέβη στη Σαρδηνία, όταν ένα Ferrari και μια Lamborghini συγκρούστηκαν με ένα camper van την πρωία της 2ης Οκτωβρίου. Τα δυο supercars προσπαθούσαν να προσπεράσουν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να το ανατρέψουν. Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει το ατύχημα, με το camper van να πλαγιοκοπεί και μια Lamborghini να βγαίνει εκτός δρόμου. Δεν είναι ξεκάθαρο από τις εικόνες το αν η Ferrari παρασύρθηκε πίσω από το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι δυο επιβαίνοντες στη Ferrari έχασαν τη ζωή τους.

Ο οδηγός της Huracan δεν είδε πιθανώς την προσέγγιση της Ferrari

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα L’ Unione Sarda.it, το οδικό ατύχημα συνέβη κοντά στο San Giovanni Suèrtziku στον αυτοκινητόδρομο 195 της Σαρδηνίας. Στο βίντεο φαίνεται αρκετά supercars να περνούν μπροστά από την κάμερα, να πηγαίνουν ημί-ανάποδα ενώ συνεχώς πλησιάζουν άλλα αυτοκίνητα. Μια μπλε Lamborghini Huracan αποφεύγει μια μοτοσικλέτα και μπαίνει ουράνια στα supercars που ακολουθούν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μια κόκκινη Ferrari Portofino M εμφανίζεται και συνεχίζει να κινείται ανάποδα ενώ τα supercars αρχίζουν να προσπερνούν το camper. Ο οδηγός της Huracan, πιθανώς, δεν είδε την προσέγγιση της Ferrari και ξεκινά την προσπέραση καθώς πλησιάζει. Τα δυο οχήματα συγκρούονται και αργότερα πέφτουν από πάνω στο camper van, το οποίο ανατρέπεται.

Οι επιβαίνοντες στο camper van και στη Lamborghini βγήκαν από το ατύχημα ανέπαφοι. Οι δυο θύματα που επέβαιναν στη Ferrari είναι ο 67χρονος Ελβετός Markus Krautli και η 63χρονη σύζυγός του, Melissa. Οι ιταλικές αρχές κατέσχεσαν τα δυο οχήματα και διερευνούν τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ