Τραγική δολοφονία ενός ηλικιωμένου από έναν “νίντζα” ποδηλάτη στη Νέα Υόρκη

Τραγική δολοφονία ενός ηλικιωμένου από έναν “νίντζα” ποδηλάτη στη Νέα Υόρκη

Συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψαν την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 80χρονου άνδρα στη Νέα Υόρκη. Το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή που ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβολείται σε έναν δρόμο του Μπρονξ, την Κυριακή, από έναν ένοπλο που κινείται με ποδήλατο και είναι ντυμένος σαν “νίντζα”. Ο Marcelino Valerio και η σύζυγός του νευρίασαν όταν επέστρεφαν σπίτι μετά από ένα πάρτι και είχαν αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο τους όταν ο ηλικιωμένος πυροβολήθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως μεταδίδει η New York Post.

Ο δράστης, ντυμένος εξ ολοκλήρου στα μαύρα και φορώντας μαύρη μάσκα, πλησίασε τον Valerio και τον πυροβόλησε δύο φορές, με μία από αυτές την επαφή στο κεφάλι του θύματος.

Η στιγμή που ο 80χρονος δολοφονείται στη Νέα Υόρκη

Στο βίντεο φαίνεται η σύζυγος του 80χρονου να μένει άφωνη από το σοκ, ενώ δύο γυναίκες που βγήκαν από το αυτοκίνητο κάνουν απεγνωσμένα σήματα για βοήθεια.

Λίγο πριν αυτό, ο δράστης είχε περάσει από το κτίριο για να περιμένει τον ηλικιωμένο άνδρα που βγήκε από το αυτοκίνητο του όταν σταμάτησε. Ο ένοπλος διέφυγε με το ποδήλατό του μετά την εκτέλεση και παραμένει αδιευκρίνιστος. Η αστυνομία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το κίνητρο του εγκλήματος, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ