Το πιο μικρό σπίτι στην Ιαπωνία

Το πιο μικρό σπίτι στην Ιαπωνία

Αν και έχει περιγραφεί ως το πιο αποθαρρυντικά μικρό σπίτι στην Ιαπωνία, η τιμή του το καθιστά ελκυστικό, ειδικά για φοιτητές.

Τα ενοίκια είναι απαγορευτικά, οπότε δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνουν ένα μικρότερο σπίτι για να το πληρώσουν. Το βίντεο του διάσημου Youtuber, Norm Nakamura, που επισκέφτηκε το πιο μικρό σπίτι στην Ιαπωνία στην περιοχή Nima του Τόκιο, έχει γίνει γνωστό στο διαδίκτυο. Το κτίριο που στεγάζει το διαμέρισμα είναι ένα από τα πιο στενά, με την κατασκευή του να προκαλεί το ενδιαφέρον των περαστικών. Με πλάτος μόλις 2,5 μέτρα, το σπίτι δεν είναι κατάλληλο για όσους έχουν φόβο του κλειστού χώρου, καθώς οι κινήσεις που μπορεί να κάνεις εκεί μέσα είναι περιορισμένες. Σχετικά με τις παροχές του σπιτιού, υπάρχει μια μικρή κουζίνα, ένας χώρος για το κρεβάτι και ένα μικρό μπάνιο με ντους.

Παρά τους περιορισμούς του ακινήτου, φαίνεται πως η τιμή του το καθιστά ελκυστικό για φοιτητές ή για όποιον θέλει να μείνει για λίγους μήνες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, καθώς κοστίζει 245 ευρώ τον μήνα. Το βίντεο του Youtuber έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές, με τους θεατές να εκφράζουν με σαφήνεια τις απόψεις τους σχετικά με το εάν θα μείνανε εκεί ή όχι.

«Ξέρω ότι ανεβάζεις αισιόδοξο περιεχόμενο σε αυτό το κανάλι, αλλά αυτό το βίντεο με έκανε να νιώσω κατάθλιψη», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «αυτό είναι τρομακτικό, ειδικά σε μια ενεργή σεισμικά περιοχή, όπως η Ιαπωνία»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ