Θανατώθηκε ληστής: Δραματική σκηνή στις ΗΠΑ

Θανατώθηκε ληστής: Δραματική σκηνή στις ΗΠΑ

Ανατριχιαστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας πλούσιος ιδιοκτήτης σπιτιού στο Λος Άντζελες, των ΗΠΑ, πυροβολεί ένα ζευγάρι μασκοφόρων εισβολέων που τον πλησίασαν απροσδόκητα κατά την άφιξή του στην πόρτα του σπιτιού του. Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τα ABC 7 και Fox 11 Los Angeles, δείχνει τον άνδρα που ανεβαίνει στο σπίτι του με ένα ποτό στο ένα χέρι και βγάζοντας τα κλειδιά του από την τσέπη του με το άλλο. Ένας από τους εισβολείς, ντυμένος στα μαύρα, τον πλησιάζει κρυφά μετά από την άλματα πάνω από το φράχτη της πολυτελούς οικίας. Ωστόσο, ο άνδρας είχε μαζί του όπλο και άρχισε να πυροβολεί, αντιδρώντας στην απειλή, καθώς ο ληστής διαφεύγει.

Τρομακτικό βίντεο από απόπειρα ληστείας στις ΗΠΑ

«Ξαφνικά ένιωσα κάποιον να τρέχει πίσω μου, να βάζει κάτι στην πλάτη μου, να ακουμπά ένα πιστόλι στην πλάτη μου και κάποιος να τρέχει», δήλωσε ο άνδρας στο ABC 7. «Υπέθεσα ότι αποφάσισαν να με επιτεθούν και να μπουν στο σπίτι μου, αλλά έχω ένα μωρό 5 μηνών, μια σύζυγο και μια νταντά στο σπίτι και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί», εξήγησε.

«Ήμουν έτοιμος να πεθάνω για την οικογένειά μου»

«Δεν υπήρχε τίποτα στο σπίτι μου για το οποίο θα άξιζε να πεθάνω. Ωστόσο, ήμουν έτοιμος να πεθάνω για την οικογένειά μου», επεσήμανε ο πατέρας. Ανέφερε στο Fox 11 ότι φορούσε ακουστικά, κάτι που δεν έπρεπε να κάνει ποτέ. Ο άνδρας, που διαθέτει άδεια οπλοφορίας, δήλωσε στο Fox 11 ότι δεν είναι σίγουρος αν πυροβόλησε κάποιον από τους εισβολείς, οι οποίοι είχαν ήδη περάσει από το φράχτη της αυλής του. Ένας από αυτούς πυροβόλησε πριν τραπεί σε φυγή. «Αν κάποιος προσπαθήσει ποτέ να εισβάλει ξανά, θα πεθάνει επειδή προσπάθησε να μπει σε αυτό το σπίτι», απείλησε ο ίδιος στο Fox 11.

«Είναι αναπόφευκτο να συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να επιλέξουν μια νέα καριέρα πριν καταλήξουν στη φυλακή», δήλωσε ειρωνικά στο ABC 7, μετά την υποβολή καταγγελίας στην αστυνομία του Λος Άντζελες.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ