Θανατηφόρο ατύχημα σε ασανσέρ στο Μπαλί: Το καλώδιο έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό

Θανατηφόρο ατύχημα σε ασανσέρ στο Μπαλί: Το καλώδιο έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό

Ένα τραγικό ατύχημα συνέβη σε ένα θέρετρο στο Μπαλί της Ινδονησίας, καθώς πέντε εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο έχασαν τη ζωή τους όταν το ατσάλινο καλώδιο ενός ασανσέρ έσπασε και ο ανελκυστήρας πέσει στο έδαφος από ύψος 100 μέτρων. Οι θύματα, τρεις γυναίκες και δύο άνδρες ηλικίας 10 έως 24 ετών, εργάζονταν στο Ayuterra Resort στο Ουμπουντ και βρίσκονταν στο ασανσέρ που μεταφέρει τους επισκέπτες σε έναν απόκρημνο λόφο. Λίγο πριν τη συντριβή, έγιναν ακουστές κραυγές από την ομάδα εργαζομένων, σύμφωνα με τον σεφ του θερέτρου.

Δύο εκ των θυμάτων πέθαναν άμεσα, ενώ οι άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί τους ήταν θανάσιμοι. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια του ατυχήματος και να ελέγξει εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, το ασανσέρ δεν διέθετε φρένο έκτακτης ανάγκης και λειτουργούσε μόνο με ένα ατσάλινο σύρμα.

Το ασανσέρ στο θέρετρο καλύπτει μια κεκλιμένη διαδρομή από τις εγκαταστάσεις του θερέτρου στο επίπεδο του εδάφους έως τα καταλύματα στον λόφο. Προσφέρει εκπληκτική θέα και αποτελεί ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα για τους επισκέπτες, ειδικά για τους λάτρεις των social media. Η διοίκηση του θερέτρου έχει μεταφέρει τους επισκέπτες σε άλλο μέρος, ενώ οι αρχές προχωρούν σε περαιτέρω έρευνα για το ατύχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ