Σύλληψη μητέρας στις ΗΠΑ για σεξουαλική κακοποίηση διδύμων αγοριών 15 ετών

Σύλληψη μητέρας στις ΗΠΑ για σεξουαλική κακοποίηση διδύμων αγοριών 15 ετών

Μια 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ συνελήφθη κατηγορούμενη για σεξουαλική κακοποίηση δίδυμων αγοριών 15 ετών, όταν η αστυνομία την εντόπισε να είναι γυμνή στο σπίτι της με έναν από τους έφηβους που αγνοούνταν. Η Ashleigh Watts συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν το σπίτι της τον Ιούλιο ψάχνοντας για τον έφηβο. Η Watts ζήτησε από τους αστυνομικούς να περιμένουν έξω ενώ φόραγε τα ρούχα της. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα, ανακάλυψαν έναν ανήλικο αγόρι να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του. Όταν ρωτήθηκε αν αυτός ήταν ο αγόρι που αγνοούσαν, απάντησε ότι ήταν μαθητής της 37χρονης.

Η Watts κατηγορείται για συνεργασία στην παραβατικότητα του ανήλικου, ενώ οι κατηγορίες της αυξήθηκαν και περιλαμβάνουν τρεις κατηγορίες για ασέλγεια εναντίον ανηλίκου. Τα δίδυμα παιδιά που κακοποιήθηκαν ήταν φίλοι με τον γιο της Watts και έμεναν απέναντι. Αν καταδικαστεί, η Watts αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών.

Οι οικογένειες των αγοριών διατηρούσαν στενή φιλία και τα παιδιά περνούσαν συχνά χρόνο στο σπίτι των Watts για να παίζουν με τον γιο τους. Ωστόσο, πίσω από κλειστές πόρτες, η Watts εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά και συναισθηματικά τους έφηβους. Ένας από τους έφηβους αποκάλυψε την κακοποίηση σε έναν γείτονα, ο οποίος ανέφερε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την Watts από τον Ιούνιο του 2022 και ότι η Watts σχεδίαζε να χωρίσει τον σύζυγό της όταν ο έφηβος γίνει ενήλικας. Ο άλλος έφηβος δήλωσε στην αστυνομία ότι η Watts τον προσκαλούσε να καπνίσουν μαριχουάνα και του έδινε τα εσώρουχά της, ενώ τον αγγίζει ανάρμοστα παρά τις έκκλησή του να σταματήσει. Η Watts αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών σε περίπτωση καταδίκης της.

Οι κατηγορίες αυξάνονται για την Watts

Οι γονείς του ενός από τα αγόρια την ανακάλυψαν να είναι γυμνή στον καναπέ τους, με τον γιο της Watts να βρίσκεται δίπλα της κάνοντας λες και κοιμάται. Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης είχε καταγγείλει ότι είχε σεξουαλική σχέση με τους έφηβους τον Φεβρουάριο. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τη μητέρα των δύο παιδιών και τη σύλληψή της, αφού έπιασαν τον άλλο ανήλικο κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι. Η Watts αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες και μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και 30 έτη.

Πηγή εικόνας: alphafreepress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ