Σοκ στην Πολωνία: Συλλαμβάνονται πατέρας και κόρη για αιμομιξία και δολοφονία νεογέννητων

Σοκ στην Πολωνία: Συλλαμβάνονται πατέρας και κόρη για αιμομιξία και δολοφονία νεογέννητων

Ένας 54χρονος άνδρας και η 20χρονη κόρη του συλλαμβάνονται στην Πολωνία μετά από τον εντοπισμό τριών νεογέννητων σωρών, τυλιγμένων σε πλαστικές σακούλες, στο υπόγειο του σπιτιού τους. Η περίπτωση αυτή προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Ο πατέρας ανακρίνεται για αιμομιξία με την κόρη του, ενώ είναι κατηγορούμενος και για βιασμό μιας άλλης κόρης. Η κόρη του πιστεύεται ότι γέννησε δύο από τα νεκρά μωρά, ενώ το τρίτο γεννήθηκε από την άλλη κόρη που βίασε ο πατέρας τους.

Οι γείτονες έμειναν σοκαρισμένοι από την είδηση καθώς ο πατέρας φαινόταν ως ένας φρόνιμος και φιλήσυχος άνθρωπος. Ωστόσο, αυτή η τραγική ανακάλυψη αποδεικνύει ότι η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Το ντόπιο ζαχαροπλαστείο όπου εργαζόταν η κόρη αναφέρει ότι είχαν υποπτές για την εγκυμοσύνη της καθώς φορούσε ρούχα που καλύπτουν την κοιλιά της. Όταν τελικά το ρώτησαν, αρνήθηκε και παρίστανε την έκπληκτη. Ωστόσο, οι υποψίες παρέμειναν και οδήγησαν στην επιβεβαίωση της ανείπωτης τραγωδίας.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να ανακαλύψει εάν υπάρχουν άλλοι θαμμένοι θανάτοι στο σπίτι του πατέρα και της κόρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελία περιμένει τα αποτελέσματα από τη νεκροψία προκειμένου να διαπιστώσει την ακριβή αιτία θανάτου των μωρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ