Πυρκαγιά Σε Κτήριο Στην Κίνα: Δείτε Το Βίντεο Από Την Εκδήλωση Της Πυρκαγιάς

Πυρκαγιά Σε Κτήριο Στην Κίνα: Δείτε Το Βίντεο Από Την Εκδήλωση Της Πυρκαγιάς

Πυρκαγιά σε κτήριο στην Κίνα: Έχουν επιβεβαιωθεί 25 νεκροί, αλλά ο ακριβής αριθμός των θυμάτων παραμένει αβέβαιος.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 51 διακομίστηκαν σε νοσοκομείο λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ένα κτίριο στην επαρχία Σανσί της βόρειας Κίνας, ανέφερε η κινεζική κρατική τηλεόραση, CCTV. Το CCTV δήλωσε ότι “έχουν επιβεβαιωθεί 25 νεκροί, αλλά ο ακριβής αριθμός των θυμάτων παραμένει αβέβαιος”. “Συνολικά απομακρύνθηκαν εσπευσμένα 63 άνθρωποι, εκ των οποίων 51 διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής”, πρόσθεσε. Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 06:50 τοπική ώρα (00:50 ώρα Ελλάδας) σε πολυόροφο κτίριο της εταιρείας παραγωγής άνθρακα Yongju στην πόλη Λουλιάνγκ της επαρχίας Σανσί.

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εξακολουθεί να είναι ενεργή, ενώ γίνεται έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, όπως διευκρινίστηκε.

Βιομηχανικά δυστυχήματα συμβαίνουν συχνά στην Κίνα λόγω της έλλειψης εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας. Τον Ιούλιο, 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε η οροφή ενός γυμναστηρίου στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Τον προηγούμενο μήνα, μια έκρηξη σε εστιατόριο του βορειοδυτικού τμήματος της χώρας κόστισε τη ζωή σε 31 άτομα. Αυτά τα γεγονότα οδήγησαν τις αρχές σε εθνική εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την προώθηση της εργασιακής ασφάλειας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ