Προθεσμία Αίτησης για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων 2024 και Δικαιούχους

Προθεσμία Αίτησης για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων 2024 και Δικαιούχους

Τέλος σήμερα, Τρίτη, 2 Απριλίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων 2024. Το βασικό σκοπό των βραβείων είναι να αναγνωριστεί η εξαιρετική προσφορά οργανισμών σε όλη την Ευρώπη που προωθούν τις ψηφιακές δεξιότητες μέσω των έργων και των πρωτοβουλιών τους.

Η πρόταση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση. Υπάρχουν πέντε κατηγορίες βραβείων ψηφιακών δεξιοτήτων που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση:

  • Ψηφιακή Αναβάθμιση Δεξιοτήτων στην Εργασία
  • Ψηφιακές Δεξιότητες για την Εκπαίδευση
  • Ένταξη στον Ψηφιακό Κόσμο
  • Ενασχόληση των Γυναικών σε Επαγγέλματα ΤΠΕ
  • Δεξιότητες Κυβερνοασφάλειας

Οι αιτούντες μπορούν να είναι δημόσιοι, ιδιωτικοί, ακαδημαϊκοί, ερευνητικοί, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, ΜΜΕ, δημόσιες διοικήσεις, ΜΚΟ και πρωτοβουλίες πολιτών που υποστηρίζουν την υιοθέτηση ψηφιακών δεξιοτήτων.

Ελληνική Συμμετοχή

Η Εθνική Συμμαχία για τις Ψηφιακές Δεξιότητες για την Απασχόληση αποτελεί συνασπισμό οργανισμών από τον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών. Η Ελλάδα συμμετέχει μέσω αυτής της συμμαχίας, όπως είναι μία από τις 22 χώρες που συνδέονται με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα Digital Skills & Jobs για την ανταλλαγή περιεχομένου και πρακτικών στον τομέα των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης, μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα εγγραφής εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ