Πολιτικός σεξ σε live streaming: Η Σουζάνα Γκίμπσον κατηγορεί για πόλεμο λάσπης

Πολιτικός σεξ σε live streaming: Η Σουζάνα Γκίμπσον κατηγορεί για πόλεμο λάσπης

Η Σουζάνα Γκίμπσον, υποψήφια των Δημοκρατικών για τη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Βιρτζίνια, προκάλεσε αίσθηση όταν έκανε live streaming το σεξ με τον σύζυγό της. Η 40χρονη νοσοκόμα με δύο παιδιά, διατηρούσε έναν λογαριασμό στο Chaturbate με το ψευδώνυμο “hotwifeexperience”. Μέσω της ιστοσελίδας, πραγματοποιούσαν σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα, λαμβάνοντας φιλοδώρημα από τους θεατές.

Susanna Gibson1

«Μου ρίχνουν λάσπη»

Η Γκίμπσον κατηγορεί τους πολιτικούς αντιπάλους της και τους ρεπουμπλικάνους σύμμαχους τους ότι επιδίδονται ακόμα και σεξουαλικά έγκλημα για να την επιτεθούν, προκειμένου να σιωπήσει τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά. Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN, η Γκίμπσον δήλωσε ότι οι πολιτικοί αντίπαλοί της επιδίδονται σε απαράδεκτες λασπολογίες για να αποπνίξουν την φωνή των γυναικών.

Ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Όουεν, που είναι υποψήφιος για τους ρεπουμπλικανούς στην περιφέρεια, αναφέρει ότι έμαθε για τα βίντεο με την Γκίμπσον τη Δευτέρα και ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για εκείνη και την οικογένειά της. Ωστόσο, δηλώνει ότι εστιάζει στην προεκλογική εκστρατεία του.

Οι αντίπαλοι της

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, η Γκίμπσον αντιμετωπίζει τον Ρεπουμπλικανό Ντέιβιντ Όουεν. Η καμπάνια της Γκίμπσον έχει συγκεντρώσει μεγαλύτερο χρηματικό ποσό σε σχέση με την καμπάνια του Όουεν, αλλά οι Δημοκρατικοί διατηρούν την πλειοψηφία στη Βουλή της Βιρτζίνια. Η συνεχιζόμενη πολιτική αντιπαράθεση δεν την εμποδίζει από το να αγωνιστεί για την κοινότητα που εκπροσωπεί.

Susanna Gibson

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ