Ολοκληρώθηκε η ομηρία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ο πατέρας συλλαμβάνεται

Ολοκληρώθηκε η ομηρία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ο πατέρας συλλαμβάνεται

Ολοκληρώθηκε η περίπτωση ομηρίας που είχε ξεκινήσει χθες το βράδυ στην πίστα του αεροδρομίου του Αμβούργου, με τη σύλληψη του ύποπτου. Ο 35χρονος Τούρκος που είχε εισέλθει με το αυτοκίνητό του στην πίστα του αεροδρομίου και κρατούσε όμηρη την τετράχρονη κόρη του συνελήφθη χωρίς αντίσταση. Ο πατέρας και το παιδί βγήκαν από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπέστη τραυματισμός.

“Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επέμβαση. Κάνουμε τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη γρήγορη επαναφορά των πτήσεων. Συνεργαζόμαστε στενά με τις ασφαλείς δυνάμεις για να ανοίξουν οι οδοί πρόσβασης και οι τερματικοί σταθμοί ξανά”, αναφέρει η ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Το αυτοκίνητο του έσπασε την πύλη του αεροδρομίου το βράδυ του Σαββάτου και κατάφερε να εισέλθει στην πίστα του αεροδρομίου. Ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα και πέταξε δύο μολότοφ. Ο αεροδρόμιος διακόπηκε και εκκενώθηκαν οι τερματικοί σταθμοί 1 και 2. Ο ένοπλος ακινητοποιήθηκε κοντά σε αεροσκάφος. Οι αρχές είχαν ενημερωθεί νωρίτερα από τη μητέρα του παιδιού για το πιθανό περιστατικό απαγωγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ