Οι άντρες του Χόλιγουντ: Ο Κέβιν Σόρμπο μιλά για την κρίση της αρρενωπότητας

Οι άντρες του Χόλιγουντ: Ο Κέβιν Σόρμπο μιλά για την κρίση της αρρενωπότητας

Ο Κέβιν Σόρμπο, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός για τον ρόλο του Ηρακλή, έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τους άνδρες του Χόλιγουντ, χαρακτηρίζοντας τους “άχρηστους ηλίθιους” που έχουν “χάσει την έννοια της ανδρικότητας”. Σε ένα νέο αμφιλεγόμενο άρθρο του για το Fox News, ο 65χρονος ηθοποιός επικρίνει το “αφυπνισμένο Χόλιγουντ”, με στόχο ιδιαίτερα τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τον Μπίλι Πόρτερ, κατακεραύνωσε την τρέχουσα τάση για το ανδρόγυνο look ως “κρίση αρρενωπότητας”.

Συγκεκριμένα, ο Σόρμπο αναφέρει: “Δεν έχει σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος της ανδρικότητας ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς αυτός του δειλός άντρας που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι”. Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρει ότι οι φεμινίστριες έχουν “κερδίσει” επειδή οι άνδρες “ενδίδουν στις βασικές τους επιθυμίες” όπως το ποτό, τα ναρκωτικά, τα βιντεοπαιχνίδια και το πορνό.

Ο Κέβιν Σόρμπο έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του ως Ηρακλής και στη σειρά “Ζήνα”. Με αυτό το νέο άρθρο του, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, εξαιτίας των προσωπικών επιθέσεών του στους δύο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και στη μόδα.

SERBO KEVIN

Αναφερόμενος στην τάση για το ανδρόγυνο look, αναφέρει:

“Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά την ανδρικότητα… Αφενός, αποδεχόμαστε ως φυσιολογικούς τους ανδρόγυνους τύπου Μπίλι Πόρτερ που φορούν φούστες και φουστάνια… Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς σας θα έκανε παράπονα αν τα φορούσε”. “Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους απροθύμους άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες, ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συμβάλλουν σε τίποτα στις οικογένειές τους ή στις κοινότητες τους, αλλά γίνονται αντικείμενα εύλογης γελοιοποίησης”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ