Μητέρα 38 Ετών Δολοφονήθηκε σε Επίθεση με Μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Μητέρα 38 Ετών Δολοφονήθηκε σε Επίθεση με Μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Το σοκ έχει προκληθεί παγκοσμίως από το αδιανόητο γεγονός που συνέβη σήμερα, Σάββατο (13/3), σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ, με έναν 40χρονο να αφαιρεί τη ζωή από έξι ανθρώπους πριν ο ίδιος σκοτωθεί από αστυνομικό. Ανάμεσα στα θύματα βρισκόταν μια 38χρονη μητέρα που προσπάθησε να προστατέψει το μωράκι της από τον δράστη. Η Ash Good άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ενώ το μωρό δίνει μάχη για να επιβιώσει.

Φωτογραφία της 38χρονης μητέρας

Δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες της 38χρονης μητέρας Ash Good κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της. Εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του βρέφους, τραυματίστηκαν στην επίθεση με μαχαίρι.

Περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το μακελειό στο εμπορικό κέντρο Westfield ως παράνοια, με ανθρώπους να τρέχουν για την ασφάλειά τους. Η επίθεση τερματίστηκε από γυναίκα αστυνομικό που εξουδέτερωσε τον δράστη με πυροβολισμό.

Καταγγελίες για την αντιμετώπιση του γεγονότος

Δηλώσεις Πρωθυπουργού και αστυνομίας αναφέρουν την ηρωική πράξη της αξιωματικού που απέτρεψε μεγαλύτερη τραγωδία. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, ενώ διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ