Συλλήψεις για το θάνατο 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο

Συλλήψεις για το θάνατο 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο

Ο 40χρονος Έλληνας Αθανάσιος Κότσλης βρέθηκε νεκρός στην πολυκατοικία όπου διέμενε στην Κύπρο και η αστυνομία αντιμετωπίζει το γεγονός ως δολοφονία εκ προμελέτης. Ο 40χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμά του για να πάρει προσωπικά αντικείμενα, αλλά όταν χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του, βρέθηκε νεκρός στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα ηλικίας 38 ετών για τη δολοφονία και εξακριβώνει τα αίτια του επεισοδίου.

kotslis kypros1

Το χρονικό του μοιραίου συμβάντος

Ο Αθανάσιος Κότσλης βρέθηκε νεκρός κάτω από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας. Ο συγκάτοικός του, ένας 38χρονος Ιρανός, συνελήφθη υπό την κατηγορία της φόνου. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής αιτία του διαπληκτισμού τους, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.

kotslis kypros2

Αναζητούνται τα αίτια του διαπληκτισμού των δύο ανδρών

Σύμφωνα με μάρτυρες, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κότσλης βρέθηκε νεκρός κάτω από την πολυκατοικία. Ο 38χρονος συγκάτοικος αρνείται την εμπλοκή του και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει την ακριβή αιτία του διαπληκτισμού τους. Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης, ενώ οι ανακρίσεις συνεχίζονται.

kotslis kypros 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ