Καραμπόλα στην Κίνα: Σύγκρουση 100 Αυτοκινήτων

Καραμπόλα στην Κίνα: Σύγκρουση 100 Αυτοκινήτων

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την καραμπόλα στην Κίνα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε σύγκρουση σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο στην πόλη Σουτσόου της Κίνας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι. Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας μετέδωσαν ότι η σύγκρουση οφείλεται στις ακραίες καιρικές συνθήκες και ότι στο σημείο όπου έγιναν τα γεγονότα υπήρχε πάγος στον ασφαλτο.

Γυαλιά και συντρίμμια ήταν διάσπαρτα παντού, όπως προκύπτει από τα πλάνα που δημοσίευσε η κρατική τηλεόραση CCTV. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς, σύμφωνα με την τροχαία του βιομηχανικού πάρκου της πόλης Σουτσόου, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το WeChat.

Η κυκλοφορία έχει ήδη αποκατασταθεί και οι αρχές ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος. Το πρόσφατο χρονικό διάστημα, τμήματα της Κίνας χτυπήθηκαν από ψυχρά κύματα, χιονοθύελλες και παγωμένη βροχή, επηρεάζοντας τις μεταφορές, καθώς εκατομμύρια άτομα ταξιδεύουν προς τα σπίτια τους για το Τσινγκμίν, το κινέζικο Πρωτοχρονιάς.

Η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει έκτακτα μέτρα για τις πολικές θερμοκρασίες και έχει εκκινήσει σχέδια για τη ρύθμιση των μεταφορών, των προμηθειών και της ηλεκτρικής ενέργειας σε αρκετές επαρχίες και πόλεις, όπως το Πεκίνο, το Χεμπέι, το Σανξί, το Ανχουί και το Χουμπέι, με βάση αναφορές του πρακτορείου ειδήσεων Χίνχουα.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Κίνας εξέδωσε προειδοποιήσεις για παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες σε αρκετές κεντρικές και νότιες περιοχές. Σύμφωνα με τα παρόντα δεδομένα, 34 από τα περίπου 260 αεροδρόμια της χώρας έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για ομίχλη και χιόνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ