Κακοκαιρία Ciaran σαρώνει την Ευρώπη, με τουλάχιστον 5 νεκρούς

Κακοκαιρία Ciaran σαρώνει την Ευρώπη, με τουλάχιστον 5 νεκρούς

Η κακοκαιρία Ciaran προκαλεί προβλήματα και αφήνει πίσω της τον λογαριασμό των νεκρών να αυξάνεται στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την Le Figaro, πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω των ισχυρών ανέμων.

Στη Γαλλία, δύο άνθρωποι πέθαναν. Ένας οδηγός φορτηγού παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους και συγκρούστηκε με ένα δένδρο, ενώ ένας άνδρας έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια προσπάθειας να κλείσει τα παντζούρια. Επίσης, ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και 15 άλλα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων 15 πυροσβεστών, σύμφωνα με τον γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανάν.

Στο δυτικό τμήμα του Βελγίου, ο κίτρινος συναγερμός έχει ενεργοποιηθεί, μεταξύ άλλων, λόγω του Ciaran. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο υπέστη κάταγμα στο πόδι από μια πτώση δένδρου στη Γάνδη. Στα ανατολικά, οι άνεμοι εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 110 χιλιόμετρα την ώρα, αλλά αναμένεται βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.

Πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ευρώπη λόγω των ανέμων. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από μια πτώση δένδρου στη Μαδρίτη, ένας 40χρονος πέθανε στη Γερμανία και ένα άτομο έχασε τη ζωή του στην Ολλανδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ