Η Wall Street Journal επιτίθεται σφοδρά στον Έλον Μασκ υποστηρίζοντας πως χρησιμοποιεί ναρκωτικά

Η Wall Street Journal επιτίθεται σφοδρά στον Έλον Μασκ υποστηρίζοντας πως χρησιμοποιεί ναρκωτικά

Το χθεσινό δημοσίευμα της Wall Street Journal κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ ότι χρησιμοποιεί παράνομα ναρκωτικά όπως LSD, κοκαΐνη, έκσταση, μανιτάρια και κεταμίνη. Το άρθρο δηλώνει ότι στελέχη σε εταιρείες όπως η Tesla και η SpaceX εκφράζουν ανησυχίες για τις πιθανές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις του λόγω της χρήσης ναρκωτικών από τον Μασκ. Υποστηρίζεται ότι ακόμα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Tesla είχαν εκφράσει ανησυχίες αλλά δεν είχαν καταθέσει επίσημες καταγγελίες. Άλλες αναφορές περιγράφουν τη χρήση ναρκωτικών από τον Μασκ σε πάρτι και κοινή χρήση κεταμίνης με τον αδερφό του, καθώς και την αντιμετώπιση κατάθλιψης μέσω αυτών των ουσιών.

wall

Το άρθρο της Wall Street Journal αναφέρει ότι:

Αναφέρεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal των δημοσιογράφων Emily Glazer και Kirsten Grind που επισημαίνει την ανησυχία πολλών ατόμων κοντά στον Μασκ σχετικά με την πιθανή χρήση ναρκωτικών και τις επιπτώσεις της σε υγεία και επιχειρήσεις. Αναφέρεται ότι ο Μασκ έχει κάνει χρήση ναρκωτικών σε διάφορα πάρτι σε όλο τον κόσμο, καταναλώνοντας και κεταμίνη με τον αδερφό του, ενώ έχει δηλώσει δημόσια ότι έχει συνταγή γι’αυτήν.

elon

Φωτογραφία του Έλον Μασκ να καπνίζει μαριχουάνα στην εκπομπή του κωμικού Joe Rogan το 2018

Δηλώσεις ατόμων που εργάζονταν για τη SpaceX περιγράφουν αστάθεια στη συμπεριφορά του Μασκ, αναφέροντας ενδείξεις σε εκδήλωση της εταιρείας το 2017, αλλά ο εκπρόσωπος του Μασκ αρνείται την ακρίβεια της αναφοράς.

Η Wall Street Journal επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον Μασκ αλλά αυτός δεν έχει απαντήσει. Οι δηλώσεις του δικηγόρου του αναφέρουν ότι ο Μασκ ελέγχεται τακτικά για ναρκωτικά και πάντοτε είναι αρνητικά, ενώ αποκηρύττει και την ύπαρξη άλλων ψευδών στοιχείων στο άρθρο.

«Περίεργως ακατανόητος μερικές φορές»

Αναφέρεται επίσης περίπτωση όπου η συμπεριφορά του Μασκ ήταν ασταθής, περιγράφοντας ότι κάποια στιγμή το 2017 αφήνει την εντύπωση ότι ήταν υπό την επήρρεια ουσιών, ενώ ο δικηγόρος αρνείται αυτή την απεικόνιση των γεγονότων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ