Η δολοφονία του μοντέλου στον Ισημερινό: Η ανάρτηση που οδήγησε στον τραγικό χαμό της 23χρονης

Η δολοφονία του μοντέλου στον Ισημερινό: Η ανάρτηση που οδήγησε στον τραγικό χαμό της 23χρονης

Η δολοφονία του μοντέλου στον Ισημερινό: Το χρονικό του εγκλήματος

Μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία από το φαγητό που είχε παραγγείλει αποκάλυψε την ταυτότητα του μοντέλου από τον Ισημερινό, το οποίο δολοφονήθηκε μέσα σε εστιατόριο. Η 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο, με μια ανάρτηση για τους 173.000 followers της στο Instagram με μια φωτογραφία από το πρόσφατο γεύμα της, έπεσε θύμα ενός τραγικού εγκλήματος στις 28 Απριλίου. Οι εκτελεστές της, που βρέθηκαν εκεί χάρη στο όνομα του εστιατορίου που φαινόταν στη φωτογραφία, την εντόπισαν και την δολοφόνησαν. Λίγο μετά την ανάρτηση, η Πάραγκα βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο μασκοφόρους που την εκτέλεσαν στο εστιατόριο.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει την Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο να συνομιλεί με έναν άνδρα στο εστιατόριο, όταν ξαφνικά δύο μασκοφόροι μπαίνουν και επιτεθούν σε εκείνη και τον άνδρα που μιλούσε. Και οι δύο πέφτουν νεκροί στο έδαφος, ενώ οι δράστες δραπετεύουν. Το νεαρό μοντέλο, που είχε τυχερή συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς “Μις Ισημερινός” το 2022, έχασε τη ζωή του σε αυτήν την επίθεση. Σύμφωνα με την ενημέρωση, είχε ταξιδέψει στο Κεβέντο για να παραστεί σε έναν γάμο.

stori

Το μοντέλο είχε βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής

Η Πάραγκα είχε πολύ μεγάλο ακόλουθο κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε τη δική της σειρά αθλητικών ρούχων. Τον Δεκέμβριο, είχε έρθει στη δημοσιότητα με τη σχέση της με τον διακινητή ναρκωτικών Λεάντρο Νορέρο και τον λογιστή του, Χελίβε Ανγκούλο. Κατά τη διάρκεια της δίκης του Ανγκούλο, αποκαλύφθηκε ότι ο Νορέρο είχε προσπαθήσει να κρύψει την σχέση του μαζί της και προειδοποίησε τον Ανγκούλο να μην το αποκαλύψει ποτέ, διότι θα κατέληγε στην καταστροφή του. Ο Νορέρο δολοφονήθηκε στη φυλακή μόλις έξι μήνες αργότερα. Παρόλο που τα οικονομικά της εξετάστηκαν από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ νομικά για παραβάσεις, ούτε έκανε ποτέ δημόσια δηλώσεις για τη σχέση της.

Πηγή: protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ