Η ανατροπή με τη διάσημη Νάταλι Ρέινολντς: Γιατί ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων

Η ανατροπή με τη διάσημη Νάταλι Ρέινολντς: Γιατί ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων

Θύελλα αντιδράσεων για τη διάσημη influencer – Αφήνει άστεγη αβοήθητη μετά από πρόκληση σε λίμνη χωρίς να ξέρει κολύμπι

Την οργή των social media στις ΗΠΑ προκάλεσε η ενέργεια μιας διάσημης influencer, που παρακίνησε αμείλικτα μια άστεγη, η οποία δεν ήξερε να κολυμπάει, να βουτήξει σε μια λίμνη στο Όστιν του Τέξας με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή και την εγκατάλειψε αβοήθητη όταν ξέσπασε πανικός. Η 25χρονη Νάταλι Ρέινολντς φέρεται να πρόσφερε 20 δολάρια στην άστεγη για να εκτελέσει αυτή την αποστολή, που αναμεταδόθηκε ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να ανακτήσει ένα αντικείμενο σε ένα κυνήγι θησαυρού. Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Reddit, η influencer ενθάρρυνε την άστεγη λέγοντάς της “απλά βουτα”. Όμως, το πράγμα πήγε στραβά όταν η γυναίκα προσγειώθηκε με το κεφάλι στο νερό, προκαλώντας αναστάτωση. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η άστεγη εξέφρασε το φόβο της και τη δυσκολία που αντιμετώπιζε λέγοντας “Δεν ξέρω κολύμπι, μόνον επιπλέω”. Τελικά, το παράξενο σκηνικό εξελίχθηκε σε μια τραγική κατάσταση, με την influencer να αποσύρεται μετά τις εκκλήσεις για βοήθεια.

Η κοινή γνώμη εξέφρασε την αγανάκτησή της μέσω των social media, με αρνητικά σχόλια να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά της influencer απαράδεκτη, με ορισμένους να την αποκαλούν “ανθρώπινο απόβρασμα” και να κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί ευάλωτα άτομα για να αυξήσει τη δημοφιλία της στα social media.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση γύρω από την Νάταλι Ρέινολντς, αφού στο παρελθόν είχε προκαλέσει σάλο φορώντας ένα βαμμένο κολάν σε γυμναστήριο, που προκάλεσε ερωτήματα και αντιδράσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ