Γαλλία: Το φερόμενο θύμα καψονιού δηλώνει ότι πρόκειται για μια πλάκα

Γαλλία: Το φερόμενο θύμα καψονιού δηλώνει ότι πρόκειται για μια πλάκα

Το φερόμενο θύμα καψονιού σε ένα πολυτελές εστιατόριο σε ξενοδοχείο της πόλης Μπιαρίτς, που οδήγησε στην απόλυση ενός βραβευμένου σεφ, διέψευσε τα δημοσιεύματα του Τύπου, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα «αστείο» μεταξύ φίλων.

Το θύμα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώ ανέφερε πως όλα ήταν απλώς μια πλάκα. Και ο απολυμένος σεφ υποστήριξε ότι τα γεγονότα παρουσιάζονται με λανθασμένο τρόπο και πως είναι «συντετριμμένος» από τις επιθέσεις στην τιμή και την υπόληψή του.

Για να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση, η διοίκηση του ομίλου Hyatt, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο, ενημερώθηκε για το περιστατικό μέσα στο ξενοδοχείο και για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η έρευνα που έγινε συνελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις.

Ο 31χρονος σεφ, ο οποίος τιμήθηκε πέρυσι με αστέρι Μισελέν, απολύθηκε τις 21 Δεκεμβρίου. Το θύμα παραιτήθηκε αυτοβούλως και μετακινήθηκε για να εργαστεί σε ξενοδοχείο του Παρισιού, όπως αναφέρθηκε. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση, η εισαγγελία της πόλης Μπαγιόν ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και βιαιοπραγίας.

GCdZ6 hXQAAb5v0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ