Επίθεση σε εκκλησία στο Σίδνεϊ: Ο δράστης μαχαίρωσε τον ιερέα και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν

Επίθεση σε εκκλησία στο Σίδνεϊ: Ο δράστης μαχαίρωσε τον ιερέα και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν

Επίθεση σε εκκλησία στο Σίδνεϊ: Η αστυνομία σε επιχείρηση

Το Σίδνεϊ συγκλονίζεται από μια ακόμα επίθεση με μαχαίρι. Λίγο μετά το μακελειό με τους 6 νεκρούς σε εμπορικό κέντρο, άνδρας επιτέθηκε σε ιερέα με μαχαίρι κατά τη διάρκεια λειτουργίας στην εκκλησία του Καλού Ποιμένος. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ουέικλι της δυτικής πλευράς του Σίδνεϊ τη Δευτέρα απόγευμα. Ο δράστης πλησιάζει τον ιερέα και τον μαχαιρώνει πριν αποκλείσουν αυτόπτες μάρτυρες την επίθεση. Εκτός από τον ιερέα, τουλάχιστον τέσσερα άλλα άτομα τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν βρίσκεται υπό απειλή. Ο επίσκοπος Εμμανουήλ τραυματίστηκε αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Ουέικλι μετά την αναφορά μαχαιρώματος.

Αξιωματικοί της αστυνομίας παρενέβησαν στην οδό Γουέλκαμ μετά από αναφορές για μαχαιρώματα. Συνέλαβαν έναν άνδρα που προσφέρει συνεργασία στις έρευνες. Η επίθεση συνέβη μετά τους 6 θανάτους από μαχαιριές στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δύο επιθέσεις συνδέονται.

Μια επίθεση σε ιερέα καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση στην εκκλησία Χριστού του Καλού Ποιμένος στην προάστιο του Σίδνεϊ του Wakeley.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ