Ανθρωποκτονία στο Μετρό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επεισοδίου

Ανθρωποκτονία στο Μετρό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επεισοδίου

Μια συζήτηση ανάμεσα σε δύο άντρες κατέληξε σε τραγωδία, με έναν από αυτούς να πέφτει στις ράγες του μετρό και να χάνει τη ζωή του στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Η περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από μάρτυρα και συνέβη σε σταθμό πλησίον του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια την περασμένη Πέμπτη.

Στο βίντεο φαίνεται ο καβγάς των δύο ανδρών με λίγα βήματα μακριά από την άκρη της πλατφόρμας, ενώ το τρένο πλησιάζει. Ο ένας άντρας ρίχνει δύο γροθιές στον άλλον, που τον οδηγούν να πέσει στις ράγες και να χτυπηθεί ακαριαία από τον ερχόμενο συρμό. Στο βίντεο ακούγονται και οι φωνές των επιβατών που αντιλαμβάνονται το τραγικό συμβάν.

Προειδοποίηση: Σκληρό βίντεο

Σύμφωνα με τη New York Post, η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο Chaz Latouin Werring – τον άντρα που ώθησε το θύμα στις ράγες του μετρό – στον επόμενο σταθμό της γραμμής και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Το κατηγορητήριο μπορεί να αλλάξει αν προκύψουν νέες πληροφορίες. Ο Werring, που πιστεύεται ότι είναι άστεγος, είχε παλαιότερα προβλήματα με την αστυνομία και αντιμετωπίζει επίσης εντάλματα σύλληψης για άλλες επιθέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ