Αδελφός της Σάνι Λουκ: «Δεν μπορούμε να τη θάψουμε»

Αδελφός της Σάνι Λουκ: «Δεν μπορούμε να τη θάψουμε»

Ο αδελφός της 22χρονης Ισραηλινογερμανίδας Σάνι Λουκ μίλησε στο Sky News για το πώς ένιωσε όταν είδε το βίντεο με την αδελφή του να κείτεται ακίνητη και ημίγυμνη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στη Γάζα. Ανέφερε ότι την τελευταία φορά που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο, η Σάνι του είπε να φύγουν αμέσως από το φεστιβάλ μουσικής που παρακολουθούσε, λόγω των επιθέσεων της Χαμάς. Ωστόσο, οι τρομοκράτες περίμεναν στον δρόμο και την απήγαν.

Ο αδελφός, ονόματι Αμίτ, εξέφρασε τη σοκαρισμένη αντίδρασή του λέγοντας ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα έβλεπε ένα τέτοιο βίντεο με την αδελφή του σε τέτοια θλιβερή κατάσταση. Ωστόσο, αν και ήταν εξοργισμένος με τη βαρβαρότητα της Χαμάς και τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν την Σάνι, δεν ήθελε να αναπτύξει μίσος. Παρόλα αυτά, η οικογένειά του κατέρρευσε μαθαίνοντας ότι Ισραηλινοί στρατιώτες είχαν βρει ένα κομμάτι από το κρανίο της Σάνι.

Η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα, δήλωσε στους Times ότι ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό το κομμάτι που βρήκαν. Το βίντεο με την αδελφή της να κείτεται νεκρή στο φορτηγάκι ήταν για αυτή σαν να ζούσε μια ταινία τρόμου. Αναφέρει ότι η κόρη της δολοφονήθηκε από τη Χαμάς, καθώς είχε δει νωρίτερα ένα βίντεο με το πτώμα της στη Γάζα. Η μητέρα ένιωσε σαν να βρίσκεται σε κακή ταινία τρόμου και ευχαρίστησε θερμά τους Ισραηλινούς στρατιώτες που βρήκαν το κομμάτι του κρανίου της κόρης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ