33χρονος σκότωσε στο ξύλο την 21χρονη φίλη του και κοιμήθηκε

33χρονος σκότωσε στο ξύλο την 21χρονη φίλη του και κοιμήθηκε

Ο 33χρονος δολοφόνησε βάναυσα την 21χρονη φίλη του και, στη συνέχεια, τοποθέτησε έναν καναπέ πάνω από το πτώμα της, πριν κοιμηθεί.

Ένας 33χρονος στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φίλης του. Σύμφωνα με παραστάσεις στο δικαστήριο, ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα 80 φορές με τα γροθιά και 85 φορές με κλωτσιές στο κεφάλι. Μετά τη δολοφονία, έθεσε έναν καναπέ πάνω από το πτώμα της και κοιμήθηκε. Ο δράστης δολοφόνησε τη φίλη του σε έκρηξη ζήλιας, επειδή είχε ερωτική σχέση με έναν άλλο άνδρα, παρότι ο ίδιος την ενθάρρυνε γι’ αυτό.

Βίντεο που προβλήθηκαν στο δικαστήριο αποκάλυψαν ότι ο δράστης είχε προηγούμενες βίαιες επιθέσεις κατά της φίλης του. Σε ένα από αυτά, την χτύπησε 21 φορές στο κεφάλι και το σώμα και προσπάθησε να την πνίξει. Η φρικτή επίθεση που οδήγησε στον θάνατο της γυναίκας σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, όταν «βίαια και συστηματικά χτύπησε μέχρι θανάτου τη φίλη του κατά τη διάρκεια της νύχτας». Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να την χτυπάει 85 φορές με γροθιές και 80 κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για τις εκτεταμένες μελανιές στο κορμί της κοπέλας, απάντησε ότι προήλθαν από σεξ και ότι τους άρεσε το άγριο σεξ. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, «η κοπέλα πέθανε βίαια και επώδυνα, καθώς ο άγριος ξυλοδαρμός της προκάλεσε καρδιακή ανακοπή».

ipa-thima2
ipa-thima
ipa-drastis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ