Αδιευκρίνιστο το μυστήριο του θανάτου της 14χρονης influencer Lil Tay και του αδελφού της

Αδιευκρίνιστο το μυστήριο του θανάτου της 14χρονης influencer Lil Tay και του αδελφού της

Η νεαρή influencer και ράπερ Lil Tay πέθανε σε αδιευκρίνιστες συνθήκες, μαζί με τον 21χρονο αδελφό της, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από τις αιτίες των θανάτων τους. Η είδηση για τον θάνατο της Lil Tay έγινε γνωστή μέσω μηνύματος στον λογαριασμό της στο Instagram. Η νεαρή ράπερ έγινε γνωστή για τα αμφιλεγόμενα βίντεο της, που έδειχναν έναν εκκεντρικό τρόπο ζωής και έγιναν viral στα social media. Δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση για τις αιτίες των θανάτων, ενώ οι φήμες κυκλοφορούν ελεύθερα.

Φήμες για κακοποιητικούς γονείς και τροχαίο ατύχημα

Οι φήμες ξεκίνησαν από το 2018, όταν ακούστηκε ότι η Lil Tay υπέστη κακοποίηση από τον πατέρα της και εκμεταλλευόταν από τον αδελφό της. Μάλιστα, η μητέρα της έχασε και εκείνη τη δουλειά της λόγω των αμφιλεγόμενων περιεχομένων που ανέβαζε η κόρη της στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο πρώην μάνατζερ της διαψεύδει την ανάρτηση για το θάνατο και οι αστυνομικές αρχές τόσο στο Βανκούβερ όπου γεννήθηκε, όσο και στο Λος Άντζελες όπου ζούσε, δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία για το θάνατο της ή του αδελφού της.

Αβεβαιότητα για τον θάνατο της Lil Tay

Οι φήμες για την απώλεια της Lil Tay προκάλεσαν αναταραχή στο διαδίκτυο, αφού η νεαρή κοπέλα ήταν εξαιρετικά δημοφιλής με εκατομμύρια ακόλουθους. Το νεαρό κορίτσι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με τα προκλητικά post και βίντεο της, αλλά παρά τις αρνητικές γνώμες, είχε μεγάλη επιτυχία στα social media και θεωρήθηκε ένα από τα πιο υποσχόμενα αστέρια. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την αιτία του θανάτου της και του αδελφού της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ