Υδροπλάνα Χαλκιδική 2024: Έτοιμα για τον ενισχυτικό ρόλο τους στον τουρισμό

Υδροπλάνα Χαλκιδική 2024: Έτοιμα για τον ενισχυτικό ρόλο τους στον τουρισμό

Ο δήμος Αριστοτέλη βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης με την υπογραφή της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών από τον δήμαρχο, Στέλιο Βαλιάνο, και την επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια, Μαρία Τόκτωρ. Αυτή η συνεργασία αποσκοπεί στη δημιουργία υδροδρομίου και υδάτινου πεδίου στην Ουρανούπολη και στην Ιερισσό, με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας της περιοχής και του τουριστικού προϊόντος. Η ένταξη του δήμου σε ένα δίκτυο δρομολογίων υδροπλάνων θα δώσει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να μετακινούνται εύκολα και με ασφάλεια στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, επεσήμανε:

«Σήμερα βάλαμε τα θεμέλια για την ανάδειξη του Δήμου Αριστοτέλη και την ανάπτυξη του τουρισμού. Η ποιότητα ζωής είναι πάντα η πρώτη μας σκέψη, καθώς όλοι εμείς θα επωφεληθούμε από τα υδροπλάνα. Ο δήμος μας θα ενταχθεί σε ένα δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας εύκολες μετακινήσεις σε φοιτητές, επιχειρήσεις, ταξιδιώτες και τουρίστες. Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στα Ελληνικά Υδατοδρόμια, μια εταιρεία που υποστηρίζει το όραμα και την καινοτομία».

Υδροπλάνα

Η Μαρία Τόκτωρ από την «Ελληνικά Υδατοδρόμια» σχολίασε: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία μας με τον Δήμο Αριστοτέλη. Ο δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος με αυτή την πρωτοβουλία αναβαθμίζει τη θέση της περιοχής στον τουριστικό χάρτη και δημιουργεί νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Τα υδροδρόμια θα διευκολύνουν τη σύνδεση με την Χαλκιδική, προσφέροντας ποιοτικές μετακινήσεις και συνδρέμοντας στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού με πτήσεις για διάφορες ανάγκες. Ένα βήμα προς τη βελτίωση της τουριστικής εμπειρίας στη Χαλκιδική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ