Βασιλίσσης Σοφίας έργα οδοποιίας: Από την λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την Βουλή

Βασιλίσσης Σοφίας έργα οδοποιίας: Από την λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την Βουλή

Έχουν ξεκινήσει εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι τη Βουλή, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου. Οι εργασίες αυτές είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση ενός από τους πιο σημαντικούς δρόμους της πόλης μας. Η Περιφέρεια συνεχίζει να επενδύει στην ασφάλεια των πολιτών, προωθώντας την ανάπτυξη έργων που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο και συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό της περιοχής μας, σύμφωνα με τον κ. Πατούλη.

Τα τελευταία χρόνια έχουν ολοκληρωθεί πολλά έργα συντήρησης και αναβάθμισης σε κεντρικούς δρόμους όπως οι Λεωφόροι Κηφισίας, Ποσειδώνος, Βασιλίσσης Αμαλίας, Πέτρου Ράλλη, τα περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος, η Λεωφόρος Λαυρίου, η Αθηνών Σουνίου, η Κόνωνος και η Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, οι Λεωφόροι Σχιστού και Βασιλέως Κωσταντίνου στη Βάρκιζα, η Λεωφόρος Θησέως στην Καλλιθέα, η Θησέως στην Κηφισιά, τμηματικά η Λεωφόρος Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τη Δάφνη, το παράπλευρο τμήμα της Αττικής οδού, καθώς και το παράπλευρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας. Έχει επίσης ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε μεγάλο μέρος του Κηφισού.

Τοποθέτηση φωτιστικών Led

Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά Led χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης, έχει βελτιωθεί η οριζόντια και κάθετη σήμανση και έχει συντηρηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια η κεντρική νησίδα πρασίνου. Έχουν αναδειχθεί επίσης με φωτισμό ορισμένες σημαντικές υποδομές, όπως οι γέφυρες της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού. Έχει δοθεί έμφαση στον καθαρισμό των απορροών ομβρίων υδάτων και στη συντήρηση των αντλιοστασίων, καθώς και στη συντήρηση των διαβάσεων πεζών και οχημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ