Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Υμηττού με θύμα τον οδηγό μηχανής

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Υμηττού με θύμα τον οδηγό μηχανής

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη στις πρώτες πρωινές ώρες στη Λεωφόρο Υμηττού, με θύμα έναν οδηγό μηχανής.

Ένας άνδρας που οδηγούσε μηχανή έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Υμηττού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στις 03:35 στον αριθμό 276 της λεωφόρου, προς την κατεύθυνση του Νέου Κόσμου. Ο οδηγός της μηχανής, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο, αποκρούστηκε από την πορεία του και ανατράπηκε. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος είναι υπό εξέλιξη.

Ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας στην Περιφέρεια Αττικής, σχολίασε τα τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα, καλώντας τους οδηγούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Επεσήμανε ότι οι ανευθύνοι οδηγοί συμβάλλουν στην γενοκτονία στους δρόμους, καταστρέφοντας ζωές και οικογένειες. Επίσης, αναφέρθηκε στην υψηλή αρίθμηση νεκρών και τραυματιών από τροχαία δυστυχήματα τα τελευταία 60 χρόνια.

ekav 5

Πάνω από 140.000 νεκροί τα τελευταία 60 χρόνια

Ο Κ. Ιαβέρης ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά υψηλός τα τελευταία δεκαετίες, με εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο. Επίσης, τονίζει την ανάγκη αυστηροτέρων κυκλοφοριακών κανόνων και ποινών για να μειωθεί ο αριθμός ατυχημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ