Μια στιγμή απροσεξίας στον κόμβο του Αγίου Νικολάου μετατράπηκε σε εφιάλτη για έναν 20χρονο οδηγό το απόγευμα της Παρασκευής. Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο υπό συνθήκες που ακόμα εξετάζει η αστυνομία.
Η κρίσιμη διακομιδή στη ΜΕΘ
Χτύπησε με δύναμη στο οδόστρωμα από τη σφοδρή σύγκρουση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στη συμβολή των δρόμων για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Τα σοβαρότερα τραύματα εντοπίστηκαν στο κεφάλι του άτυχου νέου, κάνοντας την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη από τα πρώτα λεπτά.
Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά οι ιατροί ζήτησαν τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο του Ηρακλείου για πιο εξειδικευμένη φροντίδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος. Όλοι περιμένουν τα νέα από τους γιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του.
Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου
Οι αρχές προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ώρα στην άσφαλτο. Συλλέγουν καταθέσεις για να διαπιστώσουν αν υπήρξε παραβίαση προτεραιότητας ή κάποιο άλλο λάθος. Είναι σημαντικό να μάθουμε γιατί ένα ακόμα τροχαίο κατέληξε σε μια τόσο σκληρή δοκιμασία για έναν 20χρονο.