Η ΑΕΚ μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση για τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και στα γραφεία της διοίκησης. Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε οριστικές εξελίξεις που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα για τους «κιτρινόμαυρους».
Κλειδώνει ο πάγκος με Νίκολιτς
Ο Μάρκο Νίκολιτς έρχεται στην Αθήνα και η υπόθεσή του ουσιαστικά έχει τελειώσει. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν οι τελικές υπογραφές για το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια έως το 2029. Η διοίκηση της ΑΕΚ ποντάρει πολλά στον Σέρβο, δείχνοντας πως θέλει να δώσει χρόνο στο νέο πρότζεκτ για να αποδώσει καρπούς.
Μεταγραφική αντεπίθεση στην επίθεση
Φουλάρουν οι μηχανές και για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν τον παίκτη εδώ και τώρα. Πιστεύουν πως η εμπειρία του θα δώσει άλλη εικόνα στην επίθεση, ειδικά ενόψει των υποχρεώσεων που έρχονται.
Κανείς δεν σταματάει όμως στις συστάσεις του Σέρβου φορ, αφού ο στόχος είναι να έχουν κλείσει άλλες δύο κινήσεις μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Ψάχνουν άμεσα για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν κεντρικό μέσο, ώστε το ρόστερ να γεμίσει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Η ομάδα θέλει ο προπονητής να έχει όλα τα εργαλεία στα χέρια του για να δουλέψει χωρίς καθυστερήσεις.