Απάτη στα Τέμπη: Προσπάθεια εξαπάτησης των οικογενειών των θυμάτων από 30χρονο

Απάτη στα Τέμπη: Προσπάθεια εξαπάτησης των οικογενειών των θυμάτων από 30χρονο

Απατεώνας προσεγγίζει οικογένειες του δυστυχήματος και ζητά χρήματα

Ένας απατεώνας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον πόνο των συγγενών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στις Τέμπες και να τους απατήσει για να αποσπάσει χρήματα. Μια πρόσφατη καταγγελία ενός οικογένεια προς την αστυνομία στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης αποδεικνύει την αδιανόητη προσπάθεια του απατεώνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άγνωστος άνδρας, περίπου 30 ετών, προσέγγισε πρόσφατα τους γονείς ενός από τα θύματα του δυστυχήματος στις Τέμπες. Παριστάνοντας ότι είναι επιζών της τραγωδίας, αναφέρθηκε σε ψευδείς λεπτομέρειες για τις στιγμές πριν από τη σύγκρουση, προτού ζητήσει χρήματα υποκριτικά, υποστηρίζοντας ότι τα χρειάζεται άμεσα. Οι γονείς, αν και ταραγμένοι, διακρίνοντας την απάτη, του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι τους και αμέσως κατήγγειλαν τον περιστατικό στην αστυνομία.

Επιπλέον, ενημέρωσαν και άλλες οικογένειες θυμάτων για την προσπάθεια απάτης. Ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, που εκπροσωπεί μια από τις οικογένειες, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ιστορία, επιθυμώντας να προειδοποιήσει άλλα πιθανά θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ