Πύρρος Δήμας ΝΔ: Ο Μητσοτάκης δεν χρειάστηκε να με πείσει

Πύρρος Δήμας ΝΔ: Ο Μητσοτάκης δεν χρειάστηκε να με πείσει

Ο Πύρρος Δήμας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σήμερα το πρωί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Άρση Βαρών στην Ελλάδα. Μιλώντας για τις δυσκολίες της νεολαίας στη χώρα, επισήμανε τη μείωση των ωρών γυμναστικής και των χρημάτων σε ομοσπονδίες, καθώς και την αύξηση της βίας μέσα και έξω από τα σχολεία.

Αναφερόμενος στα προβλήματα της Βόρειας Ήπειρου, εξέφρασε την υποστήριξή του για τον δήμαρχο της Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, καταδικάζοντας την έλλειψη κράτους δικαίου στην Αλβανία. Επίσης, αναφέρθηκε στην τρομοκρατία που επικρατεί στα χωριά τους και στην παρακολούθησή του από το σύστημα κάθε φορά που επισκέπτεται την περιοχή του.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις του κόμματος χωρίς την ανάγκη πειθούς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξομολογήθηκε επίσης για τη στήριξη που έλαβε από τον Μητσοτάκη και την εκτίμησή του για τον χειροκρότημα που έλαβε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, ενώ ανέφερε την επαφή του με τον ηγέτη του κόμματος από το 2015 έως το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ