Προβλήματα με φρουτάκια για τον Πολυχρονόπουλο: Ο ιδιοκτήτης πρακτορείου μαρτυρά

Προβλήματα με φρουτάκια για τον Πολυχρονόπουλο: Ο ιδιοκτήτης πρακτορείου μαρτυρά

Πληροφορίες για τη δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και τη σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια έρχονται στο φως. Ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου των τυχερών παιχνιδιών, όπου εμφανιζόταν ο Πολυχρονόπουλος, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος έπαιζε μεγάλα ποσά χρημάτων σε φρουτάκια και έχασε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Μάρτυρες τον έχουν δει να παίζει σε διάφορα καταστήματα με τυχερά παιχνίδια, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έχει χάσει περίπου €1,5 εκατομμύρια. Ο κίνδυνος του παιχνιδιού του φαίνεται να είναι αρκετά υψηλός, καθώς ορισμένες φορές κερδίζει μεγάλα ποσά, αλλά χάνει επίσης σημαντικά ποσά χρημάτων.

Λεπτομέρειες για τη δραστηριότητά του

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι παίζει συχνά σε συγκεκριμένα μηχανήματα, το προτιμημένο του παιχνίδι είναι το διαμάντι και κάνει μεγάλα ποντάρισματα σε αυτά. Παρά τις κερδοφόρες στιγμές του, φαίνεται ότι έχει χάσει σημαντικά ποσά, μερικές φορές ακόμα και χιλιάδες ευρώ σε μία μόνο παρτίδα. Ουσιαστικά, φαίνεται να έχει εθιστεί σε αυτό τον τύπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με τα αποτελέσματα να μην είναι πάντα θετικά για τα οικονομικά του.

Νέα στοιχεία προκαλούν σοκ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ