Η διάρρηξη στο σπίτι του Καλλιάνου: Η περιγραφή της συζύγου του

Η διάρρηξη στο σπίτι του Καλλιάνου: Η περιγραφή της συζύγου του

Τρομακτικές στιγμές για τη σύζυγο του Γιάννη Καλλιάνου μετά τη διάρρηξη που συνέβη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου. Ο διαρρήκτης καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού κατά τη διάρκεια της πράξης του. Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μπορεί κανείς να δει όλες τις κινήσεις του διαρρήκτη εντός του σπιτιού, με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές. Η σύζυγος του μετεωρολόγου, Χάρις Δαμιανού, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε όσα βίωσε όταν έφτασε στο σπίτι και αντιλήφθηκε την κατάσταση που επικρατούσε.

Η περιγραφή της συζύγου του Γιάννη Καλλιάνου

«Ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι, σπάζοντας το μπροστινό παράθυρο και αρχίζοντας να χαλάει ο,τιδήποτε βρίσκονταν μπροστά του. Ήμουν εγώ που μπήκα πρώτη στο σπίτι, κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά. Δεν το πίστευα. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι ένα συρτάρι ήταν ανοικτό και σκέφτηκα “τι έψαχνε ο Γιάννης, γιατί άφησε έτσι το συρτάρι;” και το έκλεισα. Ξαφνικά, σήκωσα το βλέμμα μου και είδα τον χάος. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Παρόλο που θα έπρεπε να υπήρχε η πιθανότητα να υπάρχει κάποιος ακόμα μέσα, εγώ κοίταζα να δω τι έλειπε, κρατώντας το μωρό μέσα στο σπίτι», δήλωσε αρχικά η Χάρις Δαμιανού.

«Ο δράστης ήταν ένα νεαρό, μικρόσωμο παιδί. Θα προσπαθήσουμε να τον εντοπίσουμε μέσω της Αστυνομίας. Πήρε αντικείμενα μικρής αξίας, όπως αρώματα, και πήρε τον κουμπαρά του παιδιού. Ήταν ένας πρόχειρος κλέφτης», πρόσθεσε επίσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ