Γιάννης Καλλιάνος: Το συγκινητικό μήνυμα του βουλευτή για τον πατέρα του

Γιάννης Καλλιάνος: Το συγκινητικό μήνυμα του βουλευτή για τον πατέρα του

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Στην ανάρτησή του, αναφέρει τα λόγια αγάπης και αναμνήσεων για τον αγαπημένο του πατέρα.

Η ανάρτηση της συζύγου του

Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού, εξέφρασε και εκείνη τα συλλυπητήριά της με μια ανάρτηση στα social media, τιμώντας τη μνήμη του πεθερού της.

Η περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που περιγράφει την υγειονομική διαδρομή του πατέρα του, τονίζοντας δυσκολίες και αμφιβολίες σχετικά με την περίπτωσή του. Τα γεγονότα αποτύπωναν την αγωνία της οικογένειας για την περίθαλψη του ηλικιωμένου ανδρός.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το νοσοκομείο “Αττικόν” αντέδρασε στις κατηγορίες του βουλευτή, διευκρινίζοντας το ιατρικό βιογραφικό και την πορεία νοσηλείας του ασθενή. Η ανακοίνωση έδινε εκ νέου την εξέλιξη του περιστατικού και τους λόγους για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

Η εκπροσώπηση του βουλευτή

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια ανέλαβε τη νομική υπεράσπιση του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του, υποστηρίζοντας πως θα δράσει νομικά εναντίον των υπευθύνων για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του βουλευτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ