Γιάννενα: Αυτοκτονία ως πιθανή αιτία θανάτου σε περίπτωση πτώματος, διερευνώνται τα γεγονότα

Γιάννενα: Αυτοκτονία ως πιθανή αιτία θανάτου σε περίπτωση πτώματος, διερευνώνται τα γεγονότα

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένδειξη σημείωματος προς τις αρχές και ο άνδρας είχε παρελθόν ψυχιατρικής αντιμετώπισης.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το θρίλερ που συμβαίνει στα Γιάννενα, με την ανακάλυψη ενός πτώματος σε πάρκο της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή και της ΔΕΕ (Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών), υποψία αυτοκτονίας είναι πιθανή. Αν και αρχικά αστυνομικές πηγές ανέφεραν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας. Ο 50χρονος άνδρας φαίνεται πως είχε αφήσει σημείωμα κοντά στο σημείο της ανακάλυψής του. Εξετάζεται η πιθανότητα ότι χρησιμοποίησε σκουπίδια για να εξασφαλίσει την αυτοπυροβολία.

Ο άτυχος 50χρονος, που ζούσε κοντά στο σημείο του φονικού, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας. Πριν από δύο χρόνια, είχε προσπαθήσει και πάλι να βάλει τέρμα στη ζωή του. Στο σημείωμά του αφήνει οδηγίες για τους αστυνομικούς σχετικά με το όπλο του, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν ατυχήματα, καθώς ήταν ένοπλος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ