Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: Ο 30χρονος Αλβανός στη δικαιοσύνη σήμερα

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: Ο 30χρονος Αλβανός στη δικαιοσύνη σήμερα

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: Οι ανακοινώσεις του Δημάρχου

Μια 32χρονη γυναίκα βίωσε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του 30χρονου Αλβανού στη Σύμη, όταν αυτός προσπάθησε να τη βιάσει τα ξημερώματα της Τρίτης στην καφετέρια που διατηρεί στο νησί. Ο Αλβανός κλείδωσε την γυναίκα μέσα στην καφετέρια και προσπάθησε να την επιβιώσει, αγνοώντας τους παρευρισκόμενους θαμώνες. Ευτυχώς, η γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην καφετέρια, ο 30χρονος Αλβανός αντέδρασε και προκάλεσε επεισόδια, ενώ αυτοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν. Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες όπως παράνομη κράτηση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα βιασμού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών.

Η 32χρονη οδηγήθηκε σε περιφερειακό ιατρείο στη Σύμη για την παροχή πρώτων βοηθειών, συνοδευόμενη από φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια της καφετέριας εργάζεται εκεί καθημερινά, ανοίγοντας την επιχείρηση περίπου πριν από 6 μήνες.

Σοκαριστικό βίντεο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε από την εκπομπή “TLive”, απεικονίζει την στιγμή που ο 30χρονος Αλβανός προσπαθεί να βιάσει την 32χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Σύμη. Στο βίντεο, βλέπουμε τον Αλβανό να μπαίνει από το μπαρ και να προσπαθεί να πλησιάσει την γυναίκα, αγκαλιάζοντάς την κατά τη διάρκεια της αντίστασής της. Η γυναίκα ζητά βοήθεια καθώς ο δράστης προσπαθεί επανειλημμένα να τη βιάσει, παρά τις απειλές της και την ύπαρξη κάμερας παρακολούθησης. Οι αστυνομικοί παρενέβησαν έγκαιρα και συνέλαβαν τον δράστη. Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός χτύπησε τη γυναίκα προτού συλληφθεί. Η γυναίκα χτυπήθηκε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις της, περιγράφοντας την ανατριχιαστική εμπειρία της.

Συγκλονισμένη, ανέφερε ότι ο δράστης τη βίασε ενώ βρισκόταν αναίσθητη, προκαλώντας της σωματικά τραύματα. Ο δήμαρχος Σύμης σχολίασε το περιστατικό, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του δράστη και υποστηρίζοντας την ασφάλεια του νησιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ