Ανεύρεση δράστη για την αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα χάρη στο Facebook

Ανεύρεση δράστη για την αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα χάρη στο Facebook

Ο 38χρονος δράστης που κατηγορείται για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μιας ανήλικης στη Ραφήνα συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής. Η ανακάλυψη του δράστη έγινε χάρη στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο προφίλ του στο Facebook, προσφέροντας το αναγκαίο στοιχείο για την αναγνώρισή του από το θύμα.

Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα, ο δράστης πλησίασε με το όχημά του την ανήλικη που περπατούσε στον δρόμο Δημοκρατίας και την ανάγκασε να επιβιβαστεί με τη χρήση βίας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο δράστης επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στο θύμα, αλλά ευτυχώς αυτή κατάφερε να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια.

omada dias

Μετά από επιχείρηση αναζήτησης και σύλληψης του δράστη από τους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, εντοπίστηκε το προφίλ που διατηρούσε στο Facebook, ένα στοιχείο που παίξει κρίσιμο ρόλο στον εντοπισμό του και τη σύλληψή του. Η ανήλικη αναγνώρισε τον δράστη από το προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο, επιτρέποντας την άμεση σύλληψή του. Η έρευνα στο Facebook αποδείχθηκε καθοριστική για την επίλυση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ