Άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα για βιασμό και ληστεία

Άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα για βιασμό και ληστεία

Κατά τη διάρκεια της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών μεταξύ 2 και 20 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση συλλήψης ενός άνδρα στην Καβάλα είναι ανατριχιαστική. Κατηγορείται για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία της Καβάλας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να τον συναντήσουν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Κατά τη συνάντηση τους, ο δράστης υποδύθηκε αστυνομικό και με απειλή όπλου τις ανάγκασε σε ασέλγεια. Στη μία περίπτωση, με χρήση βίας, αφαίρεσε χρήματα από την μία γυναίκα, ενώ στην άλλη περίπτωση, αφού αποχώρησε από το διαμέρισμα, πήρε χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα από τη δεύτερη γυναίκα.

Έπειτα από καταγγελία της μίας γυναίκας ότι ο δράστης επιχείρησε να συναντηθούν ξανά, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και η προανάκριση έγινε από την τοπική αστυνομία. Ακόμη, κατασχέθηκε ένα πιστόλι απομίμησης και τα δύο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στις γυναίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ